Megjelenés: Szabad Változók (http://www.szv.hu)

Jogi nyilatkozat

Szerző: Szabad Változók
Létrehozva: 2005-05-01 14:38

Azzal, hogy belép a www.szv.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

1. Az szv.hu webhelyen található minden tartalom a Szabad Változók Közhasznú Egyesület szellemi tulajdona. Kivételt képeznek ez alól a felhasználóink által beküldött hírek, linkek, blogbejegyzések, az egyes anyagokhoz kapcsolódó és a fórumban történő hozzászólások. További kivételt jelentenek azok a tartalmak, ahol külön jelezzük az általános tulajdonjogtól eltérő licenszjog meglétét. Ez utóbbi tartalmak a Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 licensze szerint érhetőek el.

2. Az szv.hu-n található minden tartalom oktatási, közművelődési célra szabadon felhasználható, a megjenelési adatok pontos feltüntetése mellett.

3. Az Egyesület fenntart minden, a webhely bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

4. Az Egyesület előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a webhely egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az szv.hu a Drupal tartalomkezelő rendszert használja, amely a GNU General Public License védelme alatt áll. Mivel a Drupal szabad szoftver, ezért az előbbi szabályozás a tartalomkezelőre magára nem vonatkozik.

5. Tilos a webhely tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

6. Az Egyesület pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalra nem az Egyesület által feltöltött tartalmak és megjegyzések mindenkor a beküldő saját véleményét tükrözik és azokért az Egyesület nem vállal felelőséget.


Forrás URL:
http://www.szv.hu/szv/jogi-nyilatkozat