Honlapunkról

Miért ilyen kihalt itt minden?

Miért ilyen kihalt itt az élet - ha jól látom csak a spamolók aktívak?

 

Szv.hu reload 2006 nyarán

Kedves fórumozók, kérek mindenkit, hogy írja meg véleményét, kívánságát az szv.hu webhely (jövőbeli):
- funkcióival (pl. saját blog, latex, galéria ...);
- kinézetével (pl. színek, betűtípus ...);
- oldalfelépítésével (pl. 3 hasábos, a dobozok másutt legyenek ...);
kapcsolatban.

Idő hiányában a régi fórumtémák még nem kerültek vissza, ezt idén nyárra tervezzük elvégezni. Ötleteket, dizájnterveket stb. nem tilos elküldeni a yaanno@gmail.com címre, de itt a publikus fórumon is szívesen látjuk őket.

 

Szv.hu Wiki

Wiki oldalaink itt találhatók. A wiki egyelőre fejlesztés alatt áll, így kérek mindenkit, hogy javaslatait ebbe a topikba írja. A wiki alapvetően az szv.hu témaköreivel kapcsolatos oldalakat tartalmaz majd. Akinek szócikkek írásához van ideje és ingere, jelezze :)

 

Moderacios elvek

A témát az Adminisztrátor (h.j.) lezárta. Indok: offtopic. Kérem, hogy a magánjellegű nézetkülönbségeket ne ezen a fórumon beszéljétek meg.

 

Az szv.hu fórumának használatáról

Kérjük, hogy mindenki olvassa el és tartsa be ezeket a szabályokat. Ha a moderátor nem venné észre, hogy valamely felhasználó megsérti a szabályokat, küldjön neki privát üzenetet.
 

Animált gif

Szerintem az SzV egyik nagy erénye volt, hogy a honlap olvasását nem zavarták meg figyelemelvonó animációk, hirdetések. Noha semmi kifogásom a Világosság ellen ;-), nem lehetne a (Google-höz hasonlóan) csak a szöveges reklámokat engedélyezni?

 

Apróságok

Kedves olvasók, bizonyára fel fog tűnni, hogy apró ikonok jelennek meg a hozzászólások beküldésekor. Bátran lehet használni őket, sőt, kérjük, hogy használják is ezeket. Felhívnám figyelmüket a jobb szélen található ikonra, amely az összes, ezzel az eszközzel használt tag-et (pl. linkek beküldése esetén stb.) kattintásra automatikusan lezárja.

 

"Honlapunkról"

Megint el kéne gondolkodnunk azon, hogy milyen módon lendíthetnénk fel az oldal látogatottságát. Ha úgy "döntöttünk", hogy a fórum pörögjön, akkor ezt valahogy el is kéne érni. Mondjuk olyan témák kellenének, amibe az idetévedő műkedvelők (pl én) bele tudnak szólni. De nem csak műkedvelőket, hanem "valódi" filózófia szakos hallgatókat sem látok pörgős (de a kívülálló számára nem feltétlenül érthető) vitákat folytatni. Még nem kezdődött volna el a félév? Biztos vannak olyanok most is a gépek előtt, akik szívesen beszélgetnének filozófiai témákról. Mi az oka annak, hogy nem vonzó az oldal a többieknek? Hmmm?
 

Milyen híreket tegyünk fel?

Csordás Attila implicite felvetette a kérdést, milyen híreket tegyünk fel az SzV oldalára. Az egyesület fő irányvonala, érdeklődési területe analitikus. Ugyanakkor előfordulhat, hogy nem ezzel az iránnyal foglalkozó filozófus barátaink megkérnek arra, hogy adjunk publicitást egyéb akadémiai rendezvényeik népszerűsítésére, vagy egyszerűen csak valamilyen nagyszabású akadémiai esemény történik a kontinentálisoknál, amiről érdemes lehet hírt adni. Kérdés: tegyük-e meg?
 

Mi a véleménye új honlapunkról?

Beindult a Szabad Változók új honlapja. Mi a véleménye?
 
XML csatorna